:: رزان ريحان ::

By: raZan raiHAn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 19-Sep-2006 15:07 Email | Share | Bookmark
Good day mate II

br nk start jenjln
first destination ke kings park
khusyuknya depa baca... ooo pasal bali bombing
inilah bali memorial...
ok dah kite gerak tgk lain plak
japs...japs... nk posing dulu. background lawa...
tak aci laaa... kitorang mau jugak. cheese!
interested plak nk amik gamba ima b'latarkn perth city :)
cayalah suraya bawak tripod dia
macam budak2 kwn ku sorang ni
perempuan melayu terakhir... diapit oleh bini org :P
ni pesen lain plak
i'll remember them oso
mempelbagaikan lagi posing
haiya.. sudah kene jail ker?
dibebaskn jugakk! tpt td tuh ada nama mereka yg mati masa perang
wooo... tgn sapa ni? terer2 dpt dia capai bldg tuh. huhuhu
berikut adalah tayangan amal bontot depa
cakkkk.... tayang spek
yg, nanti kite pegi situ ye.. naik feri.i nk tunjuk kt u sesuatu
u wat surprise apa ni? sayang nyer i kat u... muahss
kali ni berjalan2 ke kings park. tpt ni kat atas bukit. so kitorang amik bas... nak berjalan bukan tak mampu tapi kesian sbb ada yg disable.. hehe... mansur sakit kaki... sbb? mula2 ingat sbb main golf.... rupa2nya sbb kasut dia ketat... masa gi harbour town carik gak tp takde size plak. sian dia... tpt lain mahal sgt kalo nk beli... nanti kite g carik ekkk...

kings park ni ada byk memorial dan kwsan dia luas sgt. 2jam mmg takleh abis.... pics ni combination of mine dan suraya.













View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net