:: رزان ريحان ::

By: raZan raiHAn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 17-Sep-2006 10:07 Email | Share | Bookmark
Good day mate I

jumpa ima n mansur trus bwak g lunch
tunggu munir dtg kat kdai mkan ni. posing tuk magazine :)
dlm cat bus... ni jek mampu aku sediakn tuk korang sbb free...
kat harbour town...
amik gamba kat depan perth train station
nk cross jln pun smpat lg posing. stop look
go... suraya, munir's wife join us
posing kat tgh city... arini round kat city je
nk jugakkk gamba ngan korang
rest kjap kat kerusi ni
benti mkn aiskrim. sejuk2 pun blasah jek...
eh ada additional statues laa...
lomantic gitu somi isteri ni... :)
Haiya, dekat 2 weeks menyepi dr fp… bukan takde gamba ker apa tp bz sket. Last week my friends dr msia dtg. Bes sgt2 jumpa ima ngan mansur… Class pun sampai tuang.. luckly takde assignment yg due on that particular week. Then this week, terpaksa la catch up apa yg tertinggal dan menyiapkan assignment mana yg patut. 1 dah settle & 2more to go… bz2 pun semlm dengan tgn kiri yg sakit (ntah nape takleh angkat plak!) smpat gak gi tgk bunga tulip.

Guys.. enjoy ur pics here. Nk compile gamba dlm cd arituh tak smpat. i'll pass it to u guys bile blk nanti. nk cuci yg ni quality tak bes sbb lagipun size suma dah reduce. more to come ok...


kalo jalan2 mmg bes... blkang tuh bgnan ketapi...


them... us... terasa la betapa 'ketot' nya diri ku...


nite scene... cantik menarik tertarik!

Now thinking of amik broadband la due to several reasons:-
1. cepat skit nk upload ngan download
2. takyah nk tunggu turn. Sampai tertido2 tunggu.
3. takde cable yg panjang merentangi dining & kamarku.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net