:: رزان ريحان ::

By: raZan raiHAn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 19-Aug-2006 01:51 Email | Share | Bookmark
Seminar Bersama Datuk Seri Rafidah Aziz

org2 keparat... whoops corporate masih berlegar kt luar ballroom
ok... jumpa pun students tp suma ni mak org.hehe. 1st time jumpa
ramai lg yg tak sampai, speaker pun takde lg.
yeaaah, dh start! suko plak dgr datuk seri Rafidah Aziz kecek..
speaker dan ahli panel yg lain
lunch...tamat alkisah. kami je la generasi muda.ber3 je tau..
ada lg la... ni sesi ngan students plak
tanya la apa nk tanya...jgn malu2...
lastly, pukul gamba...sukanye depa!
eh..eh ada lg... beramai2 plak...

Business Oppurtunities in Malaysia

Venue: Grand Ballroom, Hyatt
Date: Aug. 7, 2006

Best...mmg tak nyesal pegi arituh walaupun basah kene ujan. Taktau la kuar biter ker tak kt msia sbb takde laks yg msg bgtau



ada dlm campus compound pn tak safe. sian ada nenek keje cafe kena ragut n kena blasah. masuk news tadi. dan dh 2mlm jugak kwsan hostel bebudak dh kene pecah masuk. sy sendiri syukur sbb tuhan tlg.. org asli tak jadik pow sy. nasib mamat arab saudi yg sy rasa br blaja nk naik bas bertanya itu ini kt bus stop uni n i got a fren to talk to.. alhamdulillah...dun wori okay! tp sian mamat tuh plak yg kene pow. blk lamat semlm sbb kul 8pm br abis presentation.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net