:: رزان ريحان ::

By: raZan raiHAn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 6-Mar-2007 00:10 Email | Share | Bookmark
Bila nk a u t u m n ni? P A N A S nya!!!!

Ikut geography (menatang soltsis & equinoks, either 1lah) 21hb!
Rasanya cam dh lama tak tgk weather forecast baik kt tv or ol. Sebab semlm panas sgt, arini pun nk gaklah tau apa kondisi untuk seterusnya. Huh... panas terik for the next few days. Ingat dah end ni takde la panas sgt tp haaaa, amik ko! kerana itu jugaklah ramai yg kembali ke pangkalan jln dgn pulang ke kg halaman pabila tibe musim panas termasuk penulis. hehehe.. ye ini panas dunia! namun mak tetap tak kuasa nk menembak dlm panas2 ni. huhuhu. pics yg ada tuh diamik dr dlm kete masa awal summer tempohari. di musim summer ni gaklah waktu tempatan di perth berbeza dgn sejam awal dr waktu msia. fyi baru tahun ni ada time different during summer... daylight savings?



i wanna autumn coz days get shorter and cooler while the nights get longer, zzzzzz!



hujan emas dinegeri org, hujan batu dinegeri sendiri...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net