:: رزان ريحان ::

By: raZan raiHAn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 18-Feb-2007 12:00 Email | Share | Bookmark
yang berkaitan Shah Alam

while waiting 2nd half... matt yg pegang camera amik pics ni dan
kl reserve players yg sepak sebiji bola, pnskn kaki tgn bontot
pastu amik pics sendiri, perasaan muka cam mat salleh. tuweii :P
siut aje, snap dr bwh ajak celen lubang idung sapa plng besar!!!
game dh abis ghost rider plak start.. L-R: krol, matt, anis
wokeh.. kali ni dr jauh dh nmpk stadium terang benderang... hihihi.... matt dan sy solat maghrib dulu kt surau tol shah alam seblm proceed ke stadium shah alam. spt djangka mana ramai org. baru masuk game ke-2 from d first round. first half game macam haram, bosan gile! selangor yg byk attact pun takdpt sumbat walaupun satu. sepak ntah ke mana2 aje. kl pun sama, sepak angin baik duk tgk gelagat penonton w/pun tak ramai mana. second half br rancak skit. br nmpk dua2 team semangat.. kl score dulu tp end up kalah. few minutes je lagi game nk abish. sengal je goal camtu! dengan masa tambahan 3min, keputusan muktamad selangor menewaskn kuala lumpur dua berbalas satu...



disbbkn tak jadik nk ke puchong melawat kwn disana, pi gsc ou. dah q tix abish laks. silap besar tak suruh anis dan k'rol tlg belikan. samil matt smbang ngan senior time blaja kat s.alam yg dia dh tak jumpa hampir 6 thn tu, sy pun q lg sbb kalo nasib baik leh amik uncollected reservation tix. alih2 brader counter tix seblh panggil n bg kitorang tix. suka sgt dpt potong q.. tgk2 tix kitorang satu row, sebelah menyebelah. tq bro zainuddin sempat gak kitorang bergambar kenangan kat luar gsc... hahahahha... org2 yg ramai itu pun tgk. pegi la mampus!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net