Want your
own Fotopage?






 
:: رزان ريحان ::

By: raZan raiHAn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 19-Apr-2009 04:40 Email | Share | | Bookmark
...

ayu n me


kt qimie's reception. walaupun sy lama tak apdet fp tp kami ttp berhubung lg


Wednesday, 14-Jan-2009 06:31 Email | Share | | Bookmark
Majlis tuk baby Rhy

lokasinya di Kg Gajah, Perak
2 khemah didirikan
buaian
View all 24 photos...
Harus la back home. Manalah aku ada FAMILY disini. ni adalah ketika aku pulang bercuti December lepas... majlis aqiqah, naik buai, cukur jambul & doa selamat buat puteri sulung alongku… almaklum la cucu sulung. hah sgtlah meriah macam org kawen je


baby ryhana iman dlm dakapan daddy nyer


Monday, 5-Jan-2009 17:05 Email | Share | | Bookmark
Goes Wild

banksia praemorsa . tumbuh 80% kt belah2 southern areas
org asli guna nectar dr bunga ni as part of their diet. cubalaaa
ni plak bunga rose. caya tak? ish lain benor dgn rose yg biasa
View all 10 photos...
Yah i’m back after the long breakkk!!!! sememangnya aku tak sengaja meninggalkanmu. tthehehe…

So, nk mulakan yg mana dulu eh?! ok belasah yg ni dulu. sblm itu ku pohon maaflah sbb citer2 disini sudah agak basi. huhu…kejadian berlaku ketika spring 08, sekitar november di Kings Park

* hasil rujukan kt buku Australia’s Wildflowers by Ken Stepnell n Dalys Newman. ni antara Xmas gift tempoh ari. dari sapa lagi, dari santa itu la… hohohohorlicks. ngeee… buku tu citer pasal wildflowers di seluruh pelusuk negeri tidak hanya di WA aje.




Wednesday, 3-Sep-2008 20:45 Email | Share | | Bookmark
tiba2

... rasa nk letak pix ni... ni pix lama... kt umah nuar...




Tuesday, 1-Jul-2008 08:04 Email | Share | | Bookmark
Photoshoot

model tegak adidas :P
close up
depan museum
View all 5 photos...
Location : Cockburn

I'm BACK!!! Tapi ni suma bukan hasil aku... eh hasil aku gak. hasil posse aku. haha...

Ni photoshoot aku dgn Atok Derek last week… Masing2 awal dr waktu yg dijanjikn. Kitorang meet up dekat Fremantle & proceed to Cockburn. Very nice place… Hiking turun naik bukit gaklaaa. Boleh nmpak tasik, laut dan bandar. Aku nk share ngan korang suma pic tu (ada dlm 100++) tp aku kesuntukan masa kini. Later2 aku haplod. For time being, tgk yg dia emel kt aku ni dulu… Derek, thanks for d pix & the valuable session with lot of info about the place…

Kekok la jugak sbb first time kena posing ala2 model gitu. hehe… Malu tu ya jugak sbb selalu aku yg pegang camera… But aku sungguh enjoy setiap detik dlm sejam setengah ittew… Yup, the outdoor photoshoot was great.

"Being used to doing a lot of Glamour photography, I think I was more Shy/Scared , of saying wrong things to you than you were shy of being Photographed. You make a lovely model , and because of being a photographer you knew to hold pose ” - Derek


Tak kuasa mak nyah dgn statement last dia… Anyway, Derek ni Australian Country Music Presenter. Radio Fremantle 107.9FM. he’s a freelance photographer


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net